LEDELSESRÅDGIVNING

Hvad er vores rådgivningskoncept?​

"At bruge naturen som ramme for ledelsesrådgivning er ikke bare en undskyldning for at være udenfor. Når du giver træning en kontekst, fjerner du barrierer for udvikling. Og når du kobler udvikling til en kontekst af natur, så skaber du fundamentet for en bæredygtig læringsoverføring, idet fremtidig træning kan gentages i naturen uden omkostning.”​

indhold: Bred erfaring

Over det sidste årti har Aletha gennemført en bred vifte af ledelsesundervisning og konsulentopgaver - både offshore og på land - altsammen med det mål at bidrage til en bæredygtig udvikling af mennesker og virksomheder. Hun kombinerer anvendelsen af personlighedsprofiler med observationer, interviews og ledelse / team vurderinger og analyser.  

Blandt hendes områder af ekspertise er operationel ledelse, kommunikation - verbal og non-verbal, human factors og åndrig ledelse. 

Med en baggrund indenfor Human Resources relaterer Aletha nemt til organisatoriske strukturer og operationelle betingelser. Hun fokuserer nu primært på individuel rådgivning samt at udvikle  programmer til ledere og lederteams, hvor hun kombinerer træning i Åndrig Ledelse, team building øvelser og individuel rådgivning til at støtte den enkelte i at søge og finde sin rette vej i lederkarrieren og livet.​

Kontrakt: din WING WOMAN

Du er formodentlig en erfaren og moderne leder, og har en solid operationel erfaring samt ledelseserfaring. Du føler dig generelt komfortabel med dine lederevner, men nogle gange har du brug for en wing woman at rådføre dig med om alt muligt, eller en rådgiver, som står udenfor lederteamet til at se på tingene med friske øjne og tilføre et nyt perspektiv.  

Måske er du nået til et punkt i din lederkarriere, hvor du oplever at gentage dig selv ledelsesmæssigt. Der mangler noget, og du savner en dimension eller en dybde i det du gør, og du er parat til at investere mere af dig selv for at opnå øget indsigt og bevidsthed i din ledelse.  

Når du indgår en kontrakt med Aletha kontraherer du ikke blot med en psykolog eller konsulent men med en wing woman, som kommer under huden og bliver ved din og dit lederteams side, lige så længe som I har brug for hende. Men heller ikke længere end nødvendigt.  

konteksT: NATUR

Vi udfører en del af træningsprogrammerne og konsulentopgaverne på Helstrup Skovfogedgård og i den smukke natur, som omgiver ejendommen.  

Formålet med at anvende naturen som kontekst er at introducere en naturlig måde at hæve bevidsthedsniveauet på både hos den enkelte leder og i hele lederteamet. Jo højere bevidsthedsniveau, jo større er sandsynligheden for, at finde sin indre autoritet som leder.  

Når vi bruger naturen som kontekst for refleksion, opstår der materiale, som vi kan analysere på, som ikke ville have været tilgængeligt på arbejdspladsen eller blot indendøre.  

“Bare fordi vi er i jobs, hvor vi skal præstere og producere gode resultater, og højt tempo er ligeså forventeligt som at trække vejret, betyder det ikke, at vi skal glemme vores personligheds unikke facetter. Endsige nedprioritere dem. Det er dem, som gør, at vi føler os levende og lykkelige. 

At nære disse er fundamentalt i forhold til sundhed - både fysisk og psykisk. Både som privatperson og som leder.

logo-white_4

kontakt os

​Mobil: ​+45 60 4949 80

E-mail: info@rangersoul.com

www.rangersoul.com

Nyhedsbrev​

​mere info?

​​CVR: 31514177