UNDERVISNING

Med et personligt udviklingsperspektiv 

KURSER & UNDERVISNING

Aletha tilbyder med regelmæssige mellemrum kurser og undervisning til personlig udvikling med et terapeutisk strejf. Disse er ikke terapi, men kan bruges til at højne bevisthedsniveauet omkring egne temaer, samt fungere forebyggende og re-balancerende ift. stress, angst og depression. 


MEDITATION MED ET TVIST

Meditationsaftener eller weekender. På disse vil der blive fokuseret på et psykologisk tema med henblik på personlig udvikling. En session varer typisk 1.5-2 timer og er kun for voksne. 

Som deltager er du altid velkommen til at komme med et forudgående forslag til et særligt tema. Følg os på facebook for at blive opdateret på ugens temaer.  

FORBIND DIG MED NATUREN

Vi kombinerer meditation med øvelser i naturen. Du modtager undervisning i, hvordan du forbinder dig med din egen natur ude i naturen. Sessionerne er ikke terapi, men bidrager til personlig udvikling. Der indgår både individuelle øvelser og gruppeøvelser, og du skal ikke have noget forudgående naturkendskab eller andre kvalifikationer. En intuition om eller naturlig tiltrækning henimod naturen, samt parathed til at tilbringe tid i naturen på naturens præmisser, er alt, hvad der behøves. 

Passende påklædning til sæsonens vejrlig er meget vigtigt for udbyttet af undervisningen. En session varer typisk 2-2.5 timer og er kun for voksne. 

logo-white_4

kontakt os

​Mobil: ​+45 60 4949 80

E-mail: info@rangersoul.com

www.rangersoul.com

Nyhedsbrev​

​mere info?

​​CVR: 31514177