Ranger soul

Naturbevidsthed og Væredygtighed

HVAD ER DET?

​At være en Ranger Soul betyder, at du instinktivt føler dig knyttet til naturen og også ønsker at værne om den. At træne sin Ranger Soul indebærer en træning i at forbinde dig med naturen, både din egen psykiske og spirituelle natur og Moder Natur. 

Ranger Soul træning indeholder konkrete opgaver, og du lærer specifikke kompetencer, som jeg underviser dig i på Naturcenter for Væredygtighed, Vi bringer læreprocessen ud i naturen, hvor jeg underviser dig i ranger rutiner, buejæger færdigheder og øvelser, som udvikler dine personlige kompetencer, psykiske balance og spirituelle evner. 

Målet med at træne din Ranger Soul er at udvikle din naturlige Væredygtighed - din menneskelige bæredygtighed i naturen og i forbindelse med naturen - så du kan overføre læringen til at have din egen naturpraksis, når du er tilbage i din egen hverdag. ​

ER DET NOGET FOR MIG?

At være en Ranger Soul er ikke afhængigt af hverken profession, uddannelse, alder eller køn. Dine tidligere forudsætninger er ligegyldige. Det som betyder noget er, at du har et ønske om at få en dybere indsigt i dig selv, og at du har en nysgerrighed på naturens ressourcer, samt en fornemmelse af, at du ved at kombinere disse to aspekter kan opnå noget meningsgivende.   

Det er kun dig som kan mærke, om du skal udforske din Ranger Soul yderligere. Følg dit instinkt. Du skal være relativt afbalanceret, da træningen vil udfordre dig ud over din normale komfortzone både fysisk og psykisk. Hvis du ser dig som offer i dit eget liv, er Ranger Soul træningen ikke noget for dig. Du skal virkelig ønske at tage ansvar for din egen udvikling.   

Nyhedsbrev​

​Audacious Pro Illuminating Midshipman

​​CVR: 31514177