NATUR & RESOURCER

Hvordan vi bruger naturen

balance & resilienS

Vi træner dig i at forbinde dig med naturen; din egen natur og Moder Natur. Ved at udføre konkrete øvelser og anvende specifikke egenskaber, som vi underviser dig i, lærer vi dig, hvordan du får din kognitive hjerne til at blive stille, og hvordan du balancerer din mentale energi. 

Kurserne er generelt rigtig gode til sensitive mennesker og anbefales også til folk med angst, mild depression, stress og udbrændthed. Kurserne er ikke terapi, men de bidrager til personlig udvikling og kan bruges som et redskab til balance og opbygning af resiliens. 

Vi bringer naturlige resourcer i spil ved at bringe læringsprocessen ud i naturen. Meditation og åndedrætsteknikker, som hjælper dig til at forbinde effektivt med naturen, trænes udendørs. 

Vi træner også buejægerbevægelser for at bruge kroppen som genvej til at fokusere opmærksomheden og reducere den støj, som ofte kommer indefra os selv. Vi træner disse buejægerteknikker i virkeligheden (dog uden bue).  

Der er en blanding af individuelle og gruppebaserede øvelser, allesammen designet til at udforske dig selv personligt, spirituelt og fysisk.  

I løbet af kurset vil du få adgang til resourcer i dig selv, som har været underbevidste eller i dvale indtil nu. Det er en rejse som, lige gyldigt hvor lang eller kort du vælger, at den skal være,  kan ændre dit syn på dig selv eller på livet i sin helhed.  

Kurserne afholdes på Helstrup Skovfogedgård, typisk på ugedage, og er af en fuld dags varighed. Vi tilrettelægger gerne kurser eller kursusforløb specifikt for kommunale eller private virksomhedskunder.  

mere info​

​til forebyggelse og nedbringelse af sygefravær

Kurserne er målrettet virksomheder og kommuner, som måtte ønske at reducere og forebygge forekomsten af angst, stress, udbrændthed og depression hos deres medarbejdere eller borgere. Det er for organisationer, som proaktivt søger at styrke deres medarbejderes eller borgeres resiliens og følelse af mestring i livet.  

Private virksomheder kan etablere en åben og fortløbende gruppe. Målet ville her være dobbelt: 1) Præventivt (praksis til identifikation af personale i risikozonen samt forebyggende indsats) og; 2) Re-balancerende (støttefunktion til medarbejdere på vej tilbage fra sygemelding eller nyligt tilbagevendt fra sygemelding).  

Hvis du er langtidssygemeldt eller i proces ved dit lokale jobcenter / kommune kan du kontakte dem for at undersøge, om de har en åben gruppe, som du kan deltage i.   

Vi har et samarbejde med Danmarks Jægerforbund omkring outdoor forløbet "Naturlig Ressource" for Syddjurs Kommune.

logo-white_4

kontakt os

​Mobil: ​+45 60 4949 80

E-mail: info@drivenbynature.dk

www.drivenbynature.dk 

Nyhedsbrev​

​Driven by Nature

​​CVR: 31514177