ÅNDRIG LEDELSE

Når bevidsthed bliver til autoritet​

“Åndrig Ledelse handler om at bringe dig selv og andre til højere bevidsthedsniveauer. Det handler om at finde og blive din indre autoritet og følge din unikke vej i livet som leder.

hvad handler det om

Enhver leder og ethvert lederteam er unikt, og der er ikke een ledelsesfilosofi, som besvarer alle spørgsmål eller passer til alle ledere. I takt med at du navigerer i din karriere, vil du anvende mange forskellige metoder og redskaber, som virker godt for dig. At udvikle sig til at blive en mere åndrig leder betyder ikke, at du bliver nødt til at undlade at bruge disse værktøjer, men det vil højst sandsynligt ændre det perspektiv, som du ser din lederopgave med.

​"Åndrig Ledelse defineres som den praksis at observere, tage ansvar for og på behørig vis at respondere på de formelle og uformelle muligheder, der gives en person til at bidrage med at lede, inspirere og udvikle sig selv og andre mod højere bevidstheds-niveauer. "

ER DET NOGET FOR DIG?

Du er sandsynligvis en erfaren og moderne leder, og du har sikkert oplevet det at være på lederkurser, hvor de samme budskaber gentages igen og igen. Du mangler noget. Du søger en ekstra dimension, en dybde, og du er rede til at investere mere af dig selv for at opnå indsigt. 

hvad indebærer det?

Åndrig Ledelse har visse filosofiske implikationer, som vil have en indvirkning på din ledelsesstil og dine valg:  

udklip  Med valget om at være en åndrig leder følger ønsket om forandring.

udklip  Livets højeste opgave består i at realisere sig selv. Dette sker ved udførelsen af den særlige opgave, som er pålagt enhver af os. Viger du tilbage herfor af angst eller bekvemmelighed,          betyder det, at du fornægter dig selv.

udklip  Mennesket har en vej i livet og en fri vilje - og disse to samarbejder ikke altid på harmonisk vis. Som åndrig leder hjælper du mennesker med at finde og følge deres vej i livet.  

udklip  Som leder skal du først og fremmest være selvisk. Du skal finde og følge din vej i livet. Hvis det er en del af din livsopgave at hjælpe andre med at finde deres vej i livet, så skal du søge at placere dig i positioner, hvor du - formelt eller uformelt - har en mulighed for at bidrage. Tag ansvar for at finde den position.  

udklip  Du udfører en dobbeltopgave: med et egofrit udgangspunkt i dem først, men med en eksistentialistisk og spirituel belønning for dig bagefter.
udklip  I processen vil du lære at slippe dit eget ego, dine egne agendaer såvel som dit behov for at kontrollere resultater og sågar fremtiden.

“Som en åndrig leder anvender du en anden slags bevidsthed - du begynder at tale et andet sprog ... hvilket gør dig i stand til at få adgang til andre dimensioner af dig selv og andre.”

logo-white_4

kontakt os

​Mobil: ​+45 60 4949 80

E-mail: info@rangersoul.com

www.rangersoul.com

Nyhedsbrev​

​mere info?

​​CVR: 31514177