baggrund​

hvem er vi?​

ALETHA CAMILLE BERTELSEN​

Aletha er privatpraktiserende, autoriseret psykolog samt erfaren ledelseskonsulent og underviser. Hun har drevet egen virksomhed, Driven by Nature®, siden 2010.


Med en baggrund indenfor shipping og HR kombinerer hun en operationel forståelse med indsigt i menneskelige mekanismer og værdier. Hun laver ledelsesudvikling både i virksomhedernes egne rammer samt i afsides beliggende lokationer off-shore såvel som i naturen.

​Som autoriseret, klinisk psykolog har Aletha siden 2011 modtaget klienter i samtaleforløb i sin private klinik. Hun bruges af en lang række forsikringsselskaber og netværk. 

Aletha tilbyder ledelsesrådgivning og kurser i den smukke natur omkring Helstrup Skovfogedgård.

Som uddannet ranger i Spanien og buejæger tilbyder Aletha Ranger Soul kurser i Spanien, hvor hun kombinerer undervisning i Åndrig Ledelse, naturøvelser og meditation med undervisning i operationelle elementer i det at være ranger.

Kenneth dam madsen​

​Kenneth har en mangeårig baggrund indenfor off-shore industrien som logistik koordinator på en borerig i Nordsøen. Kenneth er også en erfaren fysiurgisk massør, som har rejst med det danske cykellandshold i flere år. 

 

På Helstrup Skovfogedgård er Kenneth ansvarlig for den daglige drift af ejendommen. Hans brede erfaring kommer til stor nytte, idet ejendommen altid fremstår som et indbydende og velvedligeholdt sted for gæster og kursister.

Helstrup Skovfogedgård​

Helstrup Skovfogedgård udgør et optimalt fundament for personlig udvikling. Beliggende midt i skovene ved Frijsenborg Gods og uden umiddelbare naboer, er stedet præget af skønhed og ro, og som gæst oplever du fuld diskretion. Terapi og kurser afholdes både indenfor på Skovfogedgården og udenfor i den omkringliggende natur.  

Parkering er på den modsatte side af vejen fra Helstrup Skovfogedgård.

PARTNERSkaber

Dyrelykkeland

Danmarks Jægerforbund

Maersk Training Svendborg A/S​

kunder

Tidligere og nuværende kunder inkluderer Rockwool Nordic A/S, Rockwool Technical Insulation A/S, Maersk Drilling, Maersk Oil & Gas (now Total), BP, Oddfjell, Statoil, Faxe Kommune, Business Faxe, Business Næstved o.a. 

logo-white_4

kontakt os

​Mobil: ​+45 60 4949 80

E-mail: info@rangersoul.com

www.rangersoul.com

Nyhedsbrev​

​mere info?

​​CVR: 31514177