baggrund​

hvem er jeg?​

ALETHA CAMILLE BERTELSEN​

Jeg er privatpraktiserende, autoriseret psykolog samt erfaren ledelseskonsulent og underviser. Jeg har drevet egen virksomhed, Driven by Nature®, siden 2010.


Med en baggrund indenfor shipping og HR kombinerer jeg en operationel forståelse med indsigt i menneskelige mekanismer og værdier. Jeg laver ledelsesudvikling både i virksomhedernes egne rammer samt i afsides beliggende lokationer off-shore såvel som i naturen.

​Som autoriseret, klinisk psykolog har jeg siden 2011 modtaget klienter i samtaleforløb i min private klinik. Jeg har aftaler med forsikringsselskaber, netværk og private virksomheder. 

Jeg er instruktør på Danmarks Jægerforbunds "Naturlig Ressource" forløb - en forebyggende indsats for psykisk balance rettet mod borgere i Syddjurs Kommune.​

På Helstrup Skovfogedgård har jeg opstartet Naturcenter for Væredygtighed, som tilbyder rammer i form af lokaler samt adgang til 11ha smuk natur for fagfolk samt kunder og klienter. ​

Jeg er uddannet ranger i Spanien, aktiv buejæger og rejsende psykolog i Nordvestgrønland. Jeg bruger mine kompetencer og erfaringer fra mine rejser i arbejdet på Naturcenter for Væredygtighed.   

Helstrup Skovfogedgård​

Helstrup Skovfogedgård udgør et optimalt fundament for personlig udvikling. Beliggende midt i skovene ved Frijsenborg Gods og uden umiddelbare naboer, er stedet præget af skønhed og ro, og som gæst oplever du fuld diskretion. Halvdelen af Skovfogedgården drives som Naturcenter for Væredygtighed, og terapi og kurser afholdes således både indenfor på Skovfogedgården og udenfor i den omkringliggende natur.   

Parkering er på den modsatte side af vejen fra Helstrup Skovfogedgård.

PARTNERSkaber

Maersk Training Svendborg A/S​​

Danmarks Jægerforbund

Naalakkersuitsut - Grønlands Selvstyre - Rejseholdet ​

kunder

Tidligere og nuværende kunder inkluderer Rockwool Nordic A/S, Rockwool Technical Insulation A/S, Maersk Drilling, Maersk Oil & Gas (now Total), BP, Oddfjell, Statoil, Faxe Kommune, Business Faxe, Business Næstved o.a. 

logo-white_4

kontakt os

​Mobil: ​+45 60 4949 80

E-mail: info@drivenbynature.dk

www.drivenbynature.dk 

Nyhedsbrev​

​Driven by Nature

​​CVR: 31514177