baggrund​

hvem er jeg?​

ALETHA CAMILLE BERTELSEN​

Jeg er privatpraktiserende, autoriseret psykolog samt ledelseskonsulent og underviser. Jeg har drevet egen virksomhed, Driven by Nature®, siden 2010. I 2021 blev virksomhedens aktiviteter udvidet til at omfatte Grønland og omdøbt til Audacious Pro Illuminating Midshipman. Aktiviteterne i begge lande fortsættes under dette navn.

​​

Med en baggrund indenfor shipping og HR kombinerer jeg en operationel forståelse med indsigt i menneskelige mekanismer og værdier. Jeg laver lederudvikling, der tager udgangspunkt i det enkelte menneskes opgave i livet.  

​Som autoriseret, klinisk psykolog har jeg siden 2011 modtaget klienter i samtaleforløb i min private klinik. Jeg har aftaler med forsikringsselskaber, netværk og private virksomheder. 

Jeg er instruktør på Danmarks Jægerforbunds "Naturlig Ressource" forløb - en forebyggende indsats for psykisk balance rettet mod borgere i Syddjurs Kommune.​

På Helstrup Skovfogedgård ved Pøt Mølle i Midtjylland har jeg opstartet Naturcenter for Væredygtighed, som tilbyder rammer i form af lokaler samt adgang til 11ha smuk natur for fagfolk samt kunder, kursister og klienter. I 2021-2022 åbnes dørene for en bred vifte af aktiviteter, der alle har naturbevidsthed og menneskelig trivsel for øje. 

Efter 1 år fra 2020 til 2021 som ledende psykolog på Familiecentret i Ilulissat, Avannaata Kommunia i Grønland, startede jeg i 2021 som psykolog for Selvstyrets Rejsehold for voksne i Nanortalik og Maniitsoq. Jeg bruger erfaringerne og kompetencerne fra mit arbejde i Grønland i udviklingen af Naturcenter for Væredygtighed.

​​

Velkommen til ! 

Tikilluarit !

Helstrup Skovfogedgård​

Helstrup Skovfogedgård udgør et optimalt fundament for personlig udvikling. Beliggende midt i skovene ved Frijsenborg Gods og uden umiddelbare naboer, er stedet præget af skønhed og ro, og som gæst oplever du fuld diskretion. Halvdelen af Skovfogedgården drives som Naturcenter for Væredygtighed, og terapi og kurser afholdes således både indenfor på Skovfogedgården og udenfor i den omkringliggende natur.   

Parkering er på den modsatte side af vejen fra Helstrup Skovfogedgård.

PARTNERSkaber

Danmarks Jægerforbund

Naalakkersuitsut - Grønlands Selvstyre - Rejseholdet for Voksne med senfølger​

kunder

Tidligere og nuværende kunder inkluderer Rockwool Nordic A/S, Rockwool Technical Insulation A/S, Maersk Drilling, Maersk Oil & Gas (now Total), BP, Oddfjell, Statoil, Faxe Kommune, Business Faxe, Business Næstved o.a. 

Nyhedsbrev​

​Audacious Pro Illuminating Midshipman

​​CVR: 31514177